Dragon Age: Prameny - Detaily o DLC Golems of Amgarrak
Dragon Age: Prameny Novinka Dragon Age: Prameny - Detaily o DLC Golems of Amgarrak

Dragon Age: Prameny - Detaily o DLC Golems of Amgarrak

Michal Burian

Michal Burian

Dobrodružný RPG titul Dragon Age: Prameny se 10. srpna dočká nového stahovatelného balíčku s názvem Golems of Amgarrak. Ten se zaměří na souboje a přidá do hry mj. nové nepřátelské obludy.

Reklama

Podle oficiálních stránek se s Golems of Amgarrak ponoříme do nového prostředí, kterým tentokrát bude podzemní část, kde budeme pátrat po odpovědích dávného tajemství, které souvisí se zmizením trpaslíků.

Poznáme samozřejmě nové postavy a budeme mít co dočinění s novým druhem nepřátel a různých oblud (že by golemové?). "Při putování novým světem se trhujícím dějem a náročnými hádankami narazíte tváří tvář na nová stvoření, která budou velkou výzvou i pro zkušené hráče," nechali se slyšet tvůrci ze studia BioWare.

Kromě výše zmíněného si budeme moci importovat postavu z původního Origins (Prameny) nebo datadisku Awakening. Pokud se vám nezamlouvá ani jedna možnost, tak si samozřejmě budete moci vytvořit zcela nového hrdinu.

Stahovatelný obsah Golems of Amgarrak bude dostupných pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 již 10. srpna letošního roku. Jeho cena zatím zůstává menší tajemstvím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama