Dragon's Crown Pro představuje Amazonku
Dragon's Crown Pro Novinka Dragon's Crown Pro představuje Amazonku

Dragon's Crown Pro představuje Amazonku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nebojácné bojovnice, které se nezaleknou vůbec ničeho.

Reklama

Poté, co jsme si minule představili experta na boj, zakutaného do plátové zbroje, se dnes podíváme na dalšího bojovníka z RPG Dragon's Crown Pro od Atlusu.

Amazonky používají oproti klasickým fighterům jen lehké brnění, ale jsou známy tím, že vůbec neví, co je to strach. Bez námahy používají obrovské obouruční zbraně a díky tomu dokážou rozdávat smrtelné údery. A dokonce zranit najednou i více nepřátel. Jsou velmi agilní, a i když přijdou o své zbraně, dokážou se bránit silnými kopy.

Port hry Dragon's Crown pro PlayStation 4, vyvinutý studiem VanillaWare, bude podporovat 4K rozlišení na PS4 Pro, nabídne nový hudební doprovod, nahraný nově živým orchestrem, podporuje funkci cross-play s PlayStation 3 a PS Vita verzemi (také půjdou importovat uložené pozice) a budete si moci vybrat mezi anglickým a japonským dabingem.

Dragon's Crown Pro prozatím vyjde 8. února 2018 pro PlayStation 4 pouze v Japonsku a první kopie budou navíc obsahovat digitální gamebook.

Kromě nového traileru s Amazonkou v hlavní roli se níže můžete podívat na trailer s ukázkou hudebního alba s orchestrálním soundtrackem, které je součástí japonské limitované edice.

Amazon Trailer

Orchestra Album Sample Video

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama