Drahou Mono edici GRID 2 zatím nikdo nekoupil
Novinka Drahou Mono edici GRID 2 zatím nikdo nekoupil

Drahou Mono edici GRID 2 zatím nikdo nekoupil

Michal Burian

Michal Burian

25

Unikátní, jednokusová edice po necelých třech měsících nenašla svého majitele. Nikdo nechce vypláznout 125 tisíc liber, 3,7 milionů korun.

Reklama

Čas od času se dozvíme, ať už ze zpráv, novin nebo internetu, že nějaký zbohatlík (většinou šejkové) si koupil nějakou limitovanou hračku, většinou předražené auto, s kterým se bude chlubit svým návštěvám. Herní vydavatelé si zřejmě mysleli, že by se na této vlně mohli svést. Jak jinak si vysvětlil Mono edici závodního titulu GRID 2 za 125 tisíc liber, v přepočtu 3 750 000 korun českých.

Jde o unikání, jednokusovou edici, kde v balení naleznete samotnou originální kopii hry, konzoli PlayStation 3, značkové závodní vybavení (kombinézu, boty, rukavice a helmu), prohlídku továrny BAC a skutečný závodní automobil BAC Mono britské výroby. Z něho dostanete 100 km/h za necelé tři vteřiny.

Obsah je to vskutku atraktivní, zatím se ale nenašel nikdo, kdo by edici koupil. Potvrdil to zástupce Codemasters kolegům z Videogamer a popravdě, ani si nemyslím, že by někdo Mono edici GRID 2 někdy vůbec koupil.

Zkouší to také Deep Silver s edicí Saints Row 4 za milion dolarů. Potencionální kupci se kromě samotné hry stanou majiteli také luxusního sportovního vozu Lamborghini Gallardo, nové Toyoty Prius s ročním pojištěním a těšit se mohou na týdenní pobyt v Dubaji, plastickou operaci nebo třeba špionážní výcvik.

Otázkou je, zda už to vydavatelé nepřehání. Vážně se najde nějaký šílenec, který by si jednu z výše zmíněných edic skutečně koupil?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama