DriveClub lze hrát bez připojení k internetu
Driveclub Novinka DriveClub lze hrát bez připojení k internetu

DriveClub lze hrát bez připojení k internetu

Michal Burian

Michal Burian

2

Nové informace od samotného producenta Paula Rustchynského.

Reklama

Včera odpoledne Sony konečně oznámila datum vydání dlouho očekávaných závodů DriveClub pro PlayStation 4. Překvapením bylo, že dorazí na trh až 8. října 2014.

Hlavní producent Paul Rustchynsky se na svém Twitteru o DriveClub rozpovídal a prozradil zajímavé detaily. Předně, současně s plnou verzí vyjde speciální PlayStation Plus edice, kterou si majitelé PS+ budou moci stáhnout zdarma. Obsahovat bude omezený počet tratí a aut. Na tom se nic nemění.

Pokračujeme dál. DriveClub bude hratelný na červnové E3 a celou kampaň pro jednoho hráče budete moci projít bez připojení k internetu, tj. v režimu offline.

,,Přesně tak. Celou singleplayerovou kampaň můžete hrát bez připojení k internetu," potěšil hráče Rustchynsky.

Včerejší trailer obsahoval in-game záběry zachycené v rozlišení 1080p. Můžete si tak udělat dobrou představu o tom, jak DriveClub vypadá. Pokud se na hru těšíte, tak v nadcházejících týdnech a měsících bude Sony zveřejnovat nová videa a postupně oznamovat auta. Á propos, v novém traileru můžete vidět zbrusu nové auto - Ferrari F12 Berlinetta.

Závěrem se Rustchynsky vyjádřil ohledně toho, jak je těžké získat platinovou trofej na stupnici od 1 do 10. Paul odpověděl: ,,Dobrá otázka, řekl bych, že asi 5/10. Nechtěli jsme, aby to bylo příliš těžké ani moc jednoduché."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama