Drobky o českém hororovém Silent Hill 8
Silent Hill: Downpour Novinka Drobky o českém hororovém Silent Hill 8

Drobky o českém hororovém Silent Hill 8

Michal Burian

Michal Burian

4

Na letošní E3 v Los Angeles byl oznámen Silent Hill 8, na němž pracuje české studio Vatra Games. Dnes jsme se dozvěděli několik nových maličkostí a hlavně, že hororovou akční adventuru máme očekávat v průběhu roku 2011.

Reklama

Silent Hill 8 je ve vývoji u týmu Vatra Games pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Shinji Hirano, ředitel Konami, se nechal prostřednictvím tiskové zprávy slyšet, že nový Silent Hill zůstane věrný kořenům série a dodává:" Bude to hra, kterou si fanoušci opravdu zaslouží."

Silent Hill 8 se bude odehrávat z pohledu třetí osoby a nabídne strašidelný příběh s důmyslnými puzzly a opomenout nemůžeme ani nadpřirozené síly z jiného světa, s nimiž budete bojovat všemožnými prostředky. Hlavně však s tím, co najdete poblíž. Může se tedy vyskytnout situace, kdy se budete bránit pomocí dřevené židle či nějaké skleněné láhve.

V příběhu se vžijete do vězně Murphyho Pendletona, jenž přežije havárii a dostane se do městečka Silent Hill, kde se chce ukrýt. Netuší však, že ho brzy čeká boj o život, a to nejen s nadpřirozenými silami, ale také s policií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama