Drobky z akčního sandboxu Sunset Overdrive
Sunset Overdrive Novinka Drobky z akčního sandboxu Sunset Overdrive

Drobky z akčního sandboxu Sunset Overdrive

Michal Burian

Michal Burian

4

Otevřené město zamořené zombíky a hrdina ujíždějící na energetickém drinku. To je nový projekt od tvůrců Ratchet & Clank série.

Reklama

Možná si ještě pamatujete na sandbox akci Sunset Overdrive od studia Insomniac Games, které se proslavilo zejména sérií Ratchet & Clank pro Sony. Sunset Overdrive ovšem vzniká ve spolupráci s Microsoftem. Vydavatel ji naťukl na loňské E3 a od té doby bylo celkem ticho. Až dnes byla spuštěna teaser stránka overchargedrink.com s několika novými materiály.

V podstatě jde jen o informace o energetickém nápoji Overcharge Delirium XT, který bude mít významnou roli v této otevření akci s nádechem parkouru odehrávající se ve městě zamořeném zombíky.

Prohlédnout si můžete i několik postav, o kterých později ještě uslyšíme. Zatím víme, že se objeví Chet Fisher, šéf společnosti Fizzo vyrábějící fiktivní energetická drink, poslední žijící kovář Wendy Tarth, záložák Troop Master Bryllcream, který se bude mnohokrát hodit, slavný moderátor Buck National, starosta města Arnold Renner a bezdomovec Sunset City Red Caboose Reggie.

Na nové stránce se rovněž dočteme, že Sunset Overdrive bude prezentováno 9. června na E3 v Los Angeles, 24. července v San Diegu na Comic-Conu, 13. srpna v Kolíně nad Rýnem na akci Gamescom a 30. srpna v Seattlu na PAX Prime. Nové informace se tak dozvíme již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama