Druhá možnost jak se dostat do bety Gears of War 3
Gears of War Novinka Druhá možnost jak se dostat do bety Gears of War 3

Druhá možnost jak se dostat do bety Gears of War 3

Michal Burian

Michal Burian

3

Finský internetový obchod odhalil druhou možnost jak se dostat do blížící se multiplayerové bety Gears of War 3. Pokud nevlastníte Epic edici Bulletstorm, nic jiného vám nezbývá +<strong> bude tato možnost dostupná také u nás?</strong>

Reklama

Finský internetový obchod odhalil další možnost jak se dostat do multiplayerové bety Gears of War 3. Pokud nevlastníte Epic edici Bulletstorm, budete si muset koupit speciální kupón, který obsahuje kód pro Xbox LIVE na 12 měsíců (GOLD účet) a 800 Microsoft bodů.

Zmíněný finský obchod tento kupón nabízí za 54.90 euro, což je v přepočtu přibližně 1317 Kč.

Pokud se ptáte, zda tento speciál kupón bude dostupný také u nás na trhu, tak pro vás máme bohužel negativní zprávu. Ondřej Kuvik, Account Executive a AMI Communications, z české pobočky Microsoftu Zingu v telefonickém rozhovoru řekl, že o této možnosti bohužel nic neví. Je však dost pravděpodobné, že je série Gears of War ve Finsku dost populární a zmíněný obchod se dohodl buďto s finskou pobočkou Microsoftu nebo přímo s Epic Games.

Závěrem dodejme, že multiplayerová beta Gears of War 3 startuje 25. dubna tohoto roku a potrvá do 15. května. Plná verze je naplánovaná na 20. září exkluzivně pro Xbox 360.

Více informací se o betě GoW 3 dozvíte z našeho speciálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama