Druhé DLC pro Just Cause 3 vyjde už dnes
Just Cause 3 Novinka Druhé DLC pro Just Cause 3 vyjde už dnes

Druhé DLC pro Just Cause 3 vyjde už dnes

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

3. června se dočkají majitelé Expansion Passu, 10. června všichni ostatní + gameplay záběry. <strong>Aktualizováno o trailer a detaily o novém patchi.</strong>

Reklama

Update: Podle očekávání jsme se dočkali traileru, který prostřednictvím akcí nabitých záběrů ukáže, co nás v přídavku Mech Land Assault čeká. Připomínáme, že majitelé Air, Land, and Sea Expansion Passu mohou hrát DLC už dnes, ostatní si musí počkat do 10. června.

Prostřednictvím Steamu jsme se navíc nedávno dozvěděli o nadcházejícím patchi původní hry, který kromě podpory nového DLC opravuje některé chyby a upravuje i hranice regionů Medici. To kvůli přidání nového ostrova, který je součástí Mech Land Assault.

Patch také přidává podporu pušky Kousava Rifle, která byla navržena výhercem soutěže uspořádané ve spolupráci s významným obchodem. Vypadá to, že půjde o další malé a podle všeho placené DLC. A také to vypadá, že tvůrci stále využívají české názvy zbraní a techniky. Dá se očekávat, že patch i puška vyjdou během dneška.

Původní zpráva (31. 5. 19:20): Square Enix a Avalanche Studios očividně s přídavky Just Cause 3 nikam nepospíchají. Prvního DLC s názvem Sky Fortress jsme se dočkali začátkem března a druhý přídavek, Mech Land Assault, dorazí začátkem června.

3. června si budou moci DLC zahrát všichni majitelé Air, Land, and Sea Expansion Passu, který funguje jako Season Pass. 10. června si budou moci DLC zakoupit ti, kteří Expansion Pass nevlastní. Cena je opět 11,99 euro.

Zatímco Sky Fortress se zaměřovala na pestřejší boj ve vzduchu, Mech Land Assault, jak už napovídá název, se bude soustředit na pozemní boj s roboty. Čeká nás návštěva ostrova Larcima, kde se nachází opuštěná základna eDen nebo věznice.

Rico bude mít k dispozici novou pušku poháněnou Bavariem a také možnost ovládat dva mechanoidy a řádit s nimi napříč Medici. Chybět nebude ani trocha příběhu, nové upgrady a výzvy nebo možnost povolat si robotí posilu.

Brzy by mělo dojít k vydání traileru. Pokud jde o poslední DLC, Bavarium Sea Heist, jeho vydání můžeme očekávat koncem léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama