Druhé příběhové DLC Deus Ex: Mankind Divided dorazí 23. února
Deus Ex Novinka Druhé příběhové DLC Deus Ex: Mankind Divided dorazí 23. února

Druhé příběhové DLC Deus Ex: Mankind Divided dorazí 23. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Děj přídavku s názvem A Criminal Past se odehrává ještě před událostmi Mankind Divided a zavede nás do přísně střeženého vězení.

Reklama

Měsíc po vydání Deus Ex: Mankind Divided jsme se dočkali prvního příběhového DLC s názvem System Rift, což bylo mnoha hráčům proti srsti. Na A Criminal Past, druhém a podle všeho i posledním DLC, se však pracovalo o poznání déle a nyní víme, že dorazí 23. února.

Děj A Criminal past je zasazen do doby před událostmi samotného Mankind Divided a zažijete v něm jednu z prvních misí Adama Jensena v řadách skupiny TF29. S Jensenem se dostanete do přísně střeženého, nepřátelského vězení pro augmentované jedince, které se nachází v Arizoně. Úkol je prostý, musíte najít spřáteleného tajného agenta, který se odmlčel. Tvůrci tvrdí, že úspěch mise pomůže v boji proti teroru po celém světě, ale během jejího plnění se Jensen seznámí se stinnou stránkou svého poslání.

DLC zahrne nejen nové postavy, ale i jednu známou tvář, konkrétně psycholožku Delaru Auzenne. Mnoho fanoušků navíc doufá, že se v posledním přídavku objeví oblíbená pilotka Faridah Maliková, ale zatím bohužel není k dispozici jediný náznak toho, že by tvůrci vyslyšeli prosby fanoušků. Ale hádám, že ve vězení pro augmentované může člověk narazit na kdekoho.

A Criminal Past se každopádně objeví 23. února na všech třech platformách a bude k dispozici samostatně ke koupi nebo jako součást Season Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama