Druhé rozšíření ARK: Survival Evolved vyjde v polovině prosince
ARK: Survival Evolved Novinka Druhé rozšíření ARK: Survival Evolved vyjde v polovině prosince

Druhé rozšíření ARK: Survival Evolved vyjde v polovině prosince

Michal Burian

Michal Burian

4

Aberration přinese spoustu nových dobrodružství, nové tvory, výstroj a další věci.

Reklama

Přeživší z ARK: Survival Evolved se mohou těšit na další dobrodružství. 12. prosince pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze vyjde expanze Aberration, která je v pořadí druhým velkým rozšířením této survival akce v otevřeném světě. Jen si připravte peněženky, Aberration bude stát 20 dolarů/euro (cca 500 korun).

Co bude součástí expanze? Hlavně nová dobrodružství. Čeká na vás výprava do nového komplexu, kde budete čelit novým environmentálním výzvám v podobě extrémního radioaktivního slunečního světla a ekologického nebezpečí, včetně zemětřesení nebo úniku plynu. Naštěstí budete mít k dispozici nové vybavení, které vám umožní lézt po skalách a rychle se přesouvat (ziplines a wingsuits). Vývojáři lákají na více než 50 nových předmětů, chybět nebudou ani nové zbraně.

V nebezpečném světě potkáte nové tvory. Intenzivní záření totiž vedlo k neuvěřitelným genetickým mutacím, které mají za následek nová stvoření s různými schopnostmi. Mezi nimi bude Rock Drake a Lantern Pug. Pokud si troufnete, můžete je zkusit zkrotit.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama