Dungeon Defenders – děti proti starodávným monstrům
Novinka Dungeon Defenders – děti proti starodávným monstrům

Dungeon Defenders – děti proti starodávným monstrům

Michal Burian

Michal Burian

6

Trendy Entertainment chystá zajímavý mix akčního RPG, který nabídne nejrůznější levely a akční boje o území + trailer a galerie.

Reklama

Dungeon Defenders připravuje vývojářský tým z Trendy Entertainment, který se dříve zaměřoval jen na nejrůznější hříčky pro počítače a konzole. Teď si však vzal mnohem větší sousto; Dungeon Defenders má být akční RPG hra, jež nabídne mix všeho možného. Můžete se těšit na putování nejrůznějšími úrovni a opomenout nemůžeme ani dramatické akční boje o jednotlivá území.

Příběh by se dal označit za dětskou pohádku, čemuž přidává také grafické zpracování. Vše se bude točit kolem hradu, který budou muset chránit děti, poněvadž legendární hrdinové se vydali na nějakou více nespecifikovanou cestu. Toho využívá obávaný nepřítel a vypouští do světa starodávná monstra.

Kromě kampaně nabídne Dungeon Defenders také multiplayer a kooperaci pro čtyři hráče. Jak to nakonec dopadne a zda uchráníme hrad a jeho obolí před nepřítelem, se budeme moci přesvědčit letos na podzim, kdy má hra vyjít v digitální verzi pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Další obrázky v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama