Dying Light má běžet v 1080p při 60fps na PS4 a Xbox One
Dying Light Novinka Dying Light má běžet v 1080p při 60fps na PS4 a Xbox One

Dying Light má běžet v 1080p při 60fps na PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

26

Technický ředitel je optimistický, vypadá to, že Techland u Dying Light dosáhne svého cíle a hra na nových konzolích poběží v rozlišení 1080p při 60fps.

Reklama

Polské studio Techland doufá, že jejich nová zombie hra Dying Light odehrávající se v otevřeném světě poběží na nových konzolích Xbox One a PlayStation 4 v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu.

"Našim cílem je, aby finální hra běžela v rozlišení 1080p při 60fps na PS4 a Xbox One. Zdá se, že toho budeme schopni dosáhnout," nechal se slyšet technický ředitel Jakub Klarowicz pro Gamingbolt. "Stále pracujeme na samotné hře i její optimalizaci."

Rozdíly mezi současnými a novými konzolemi z hlediska umělé inteligence nepřátel nebudou tak velké, jak někteří fanoušci očekávali. Zombíci se totiž ve všech verzí hry budou chovat naprosto stejně. PC, Xbox One a PS4 verze nabídnout především lepší grafickou podívanou a propracovanější modely postav, stejně tak mnohem detailnější a lepší nasvícení. Díky novému nasvícení bude prý celý herní svět vypadat mimořádně realisticky.

Dying Light je naplánované na rok 2014 ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama