Dynasty Warriors: Unleashed zdarma na mobilech a tabletech
Dynasty Warriors Novinka Dynasty Warriors: Unleashed zdarma na mobilech a tabletech

Dynasty Warriors: Unleashed zdarma na mobilech a tabletech

Michal Burian

Michal Burian

Epické bitvy z konzolových dílů okořeněné o frenetickou akci na cestách.

Reklama

Minulý týden pro mobily a tablety s operačními systémy Android a iOS vyšla akční bojovka Dynasty Warriors: Unleashed, která se zaměřuje na epické bitvy při cestě sjednocení tří království. Na výběr máte 48 legendárních postav z klasické konzolové verze Dynasty Warriors a velké množství různých starověkých zbraní, abyste porazili masivní hordy nepřátel. Kromě toho můžete hrát multiplayerové módy, včetně kooperativní hry a real-time PvP.

Pokud chcete do bitvy sami, tak samozřejmě můžete. Vhodný je Conquest, který nabízí kampaň pro singleplayer i multiplayer. Dále si můžete vybrat skirmish bitvy až pro čtyři hráče a vše samozřejmě obzvláštní souboje s bossy nebo raidy.

„Legendární hrdinové, epické bitvy a mocné zbraně. Vše, co hráči série Dynasty Warriors milují nově v mobilních zařízeních. Společnost XPEC vzala adrenalinovou podívanou z her pro konzole a vytvořila frenetickou bojovou akci na cesty,“ komentoval vydání Akihiro Suzuki, ředitel Koei-Tecmo Games a producent Dynasty Warriors série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama