E3 dema: Spider-Man, Days Gone, Resident Evil 2, Spyro, Dreams
Concrete Genie Novinka E3 dema: Spider-Man, Days Gone, Resident Evil 2, Spyro, Dreams

E3 dema: Spider-Man, Days Gone, Resident Evil 2, Spyro, Dreams

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nejen exkluzivity Sony se ukázaly v hratelné podobě v Los Angeles.

Reklama

Společnost Sony v noci na svůj YouTube kanál umístila nahrávky z demoverzí, které si mohou návštěvníci veletrhu v Los Angeles zahrát. My vám přinášíme všechny z nich v tomto souhrnném článku. Když se objeví další, budeme buď tento článek aktualizovat, případně vydáme nový.

Tisková konference Sony na E3 se nesla v netradičním stylu. Dostali jsme ale přesně to, co jsme čekali. Některé hry byly v pozadí, aby vynikly jiné (zejména The Last of Us: Part II s prvními záběry z hraní, japonské Ghost of Tsishima od tvůrců inFamous a samozřejmě Spider-Man). To ale nejsou jediné hry, které Sony chystá, případně jsou spojeny s konzolí PlayStation 4.

Days Gone

Otevřený svět, poněkud nesympatický hlavní hrdina, zombíci, zlí přeživší. Tak to je v kostce PlayStation 4 exkluzivita Days Gone, jež je nám prezentována v nějakých deseti minutách. Bývalý motorkář Deacon St. John (tulák, psanec, lovec lidí v jednom) se musí dostat do garáže, aby získal potřebné součástky. V cestě mu ale stojí krvelačné bestie všeho druhu. Některé jsou rychlé, jiné zase pomalé. Myslím, že vůbec poprvé vidíme, že lze vypáčit zámek kufru u vozu a pomocí kamenů odkládat zombíky. V tomhle post-apokalyptickém světě ale dojde na mnohem víc. Jen se podívejte.

Kdy Days Gone vyjde? Dočkáme se v únoru 2019 na PS4.

Spider-Man

Pavoučí muž si užil trochu slávy na tiskovce Sony, ale tyhle gameplay záběry byste si rozhodně neměli nechat ujít. Dávají dobrou představu o tom, jak se Spider-Man bude hrát a jaké jsou souboje s jednoduššími i těžšími protivníky. Ano, při potyčkách připomíná Spider-Man od Insomniac Games úspěšnou trilogii Batman Arkham od Rocksteady Studios, ale to dle mého vůbec nevadí, spíše naopak. Co mne ale potěšilo, tak je přesun pomocí pavučin. Vypadá to, že nás po dlouhé době čeká povedený herní Spider-Man. Co myslíte?

Spider-Man přiskáče mnohem dříve, již 7. září na PS4, a dokonce s českými titulky.

Resident Evil 2

Nestačil vám trailer, kterým Capcom potvrdil existenci remaku akčního hororu Resident Evil 2? Já se vám nedivím, také chci vidět víc ze staronového dobrodružství v Raccoon City v kůži dvou hlavních protagonistů: Leon Scott Kennedy a Claire Redfield. Připravte se na tmu, nutnost šetřit náboje a na vyhýbání se některým nepřátelům, konfrontace s nimi se nedoporučuje.

Remake Resident Evil 2 byl přislíben 20. ledna ve verzích pro PS4, Xbox One a PC.

Spyro Reignited Trilogy

Roztomilý dráček Spyro je zpět! Před dvěma měsíci byla vylepšená trilogie Spyra oficiálně představena a v noci na dnešek prezentována na E3. Díly Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon budou vylepšeny a všechny tři budou podporovat pohyb pomocí analogových páček, mají novou kameru a další moderní funkce. Celkem se můžete těšit na více než 100 úrovní.

Spyro Reignited Trilogy se 21. září 2018 dočkají majitelé PS4 a Xboxu One.

Dreams

Vracíme se zpět k exkluzivitě Sony. Media Molecule (série LittleBigPlanet a Tearaway) předvedli v pohybu své sny. V Dreams můžete vytvářet, hrát a sdílet své vlastní hry a zážitky. Vstoupíte do snů ostatních lidí a prozkoumáte je. Pak vytvoříte své vlastní a podělíte se o ně s ostatními. Čeká vás otevřený svět plný kreativity a prý neomezených možností.

Hra Dreams by nám měla udělat radost ještě letos na PS4.

Concrete Genie

Concrete Genie je akční adventura o chlapci jménem Ash, který zjistil, že jeho obrazy mohou ožít. Hlavní hrdina je umělec a z toho důvodu je Concrete Genie především o malování. To bude probíhat pomocí pohybové plošky na ovladači DualShock 4, jenž vám dovolí bez námahy vytvářet úžasné obrazy, které budou ožívat. Vytvořit bude moci něco unikátního, třeba tvory. Ty následně přivede k životu, rozpohybujete a můžete si s nimi hrát.

Titul má dorazit v letošním roce na PlayStation 4.

Výše uvedené hry předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama