E3: První vlna trailerů na očekávané pecky
Dead Space 2 Novinka E3: První vlna trailerů na očekávané pecky

E3: První vlna trailerů na očekávané pecky

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Začíná nám výstava E3 a jako první jsou na ráně premiérové trailery na chystané pecky, kterých se nám tu seřadila pěkná hrstka. Pokocháte se např. CG filmečkem z očekávaného pokračovány akční rubačky Star Wars: The Force Unleashed, klasickou hudbou při západu slunce v Test Drive: Unlimited 2, superdrahými bouráky v Gran Turismo 5 a v neposlední řadě také prvními gameplay záběry z hororového Dead Space 2. Připoutejte se, bude to divoké.

Reklama

Star Wars: The Force Unleashed 2

První díl sliboval mnohé a byla to jedna z prvních her z univerze Hvězdných Válek, která nám nabídla opravdový pocit z využití Síly. SW: The Force Unleashed 2 má předchůdce překonat a nabídnout sci-fi vřavu plnou Stormtrooperů, laserů a mocných soubojů, které jsme si zamilovali v jedničce.

Gran Turismo 5

Donekonečna odkládané a nyní snad již kompletní závody, které svou precizní simulací reality berou dech. Trailer samozřejmě naláká luxusně vymodelovanými vozy, a také nadějí, že se na Gran Turismo 5 brzy dočkáme přesnějšího data vydání, než jen „do konce roku“.

Fallout: New Vegas

Krev, drogy a rock´n´roll. Město hříchů žije i po jaderné válce a vy si jej budete moci užít v celé jeho kráse včetně gamblingu, drahých hotelů a střílení pirátů do zadnice. Ať to dopadne jakkoliv, Fallout: New Vegas slibuje hodně zábavy.

Dead Space 2

Pokračování hororové poutě vesmírem se již představilo v několika třesoucích se záběrech kamerou, až nyní však nastupuje v plnohodnotném gameplay traileru, který dává tušit jediné. V Dead Space 2 se budeme bát. Hodně.

Test Drive: Unlimited 2

Líbila se vám volnost prvního Test Drive: Unlimited? Luxusní auta? Nákup nového oblečení a příbytku? To vše se vrací i v pokračování, nyní však pod heslem velký, větší, největší! Nové vozové třídy, superdrahé bouráky, města, denní doba, počasí a mnoho dalšího. Test Drive: Unlimited 2 bude jízda!

Assassin´s Creed: Brotherhood

Šlápěje Ezia se ještě nestihly ztratit v prachu Benátek a my už tu máme další křížovou výpravu do Říma roku 1503. Ezio je zpět a chce za pomocí klanu assassinů dokonat to, co začal již ve druhém dílu. Svrhnout papeže. To by nám mělo být umožněno 16. listopadu letošního roku, kdy má Assassin´s Creed: Brotherhood oficiálně vyjít.

SOCOM 4

Aby té válečné vřavy nebylo v prvním dnu výstavy málo, dorazil i premiérový trailer na taktickou akci SOCOM 4. O vývoj se opět stará studio Zipper Interactive a bude se jednat o jeden z prvních titulů, které si budeme moci zahrát kompletně přes PlayStation Move.

Shank

Old-schoolových 2D akčních plošinovek není nikdy dost. Zvláště, pokud se jedná o krvavou stylovou řežbu Shank, za kterou stojí zkušený tým v čele s Marianne Krawczyk z týmu God of War. Shanku se dočkáme v létě na PC, Xbox Live Arcade a PSN.

První nadílka trailerů z E3 2010 končí. Nezapomeňte se k nám vrátit za dalším vyčerpávajícím výpisem, který pro vás přichystáme již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama