E3 trailer na Personu 5 a informace o japonském dabingu
Persona 5 Novinka E3 trailer na Personu 5 a informace o japonském dabingu

E3 trailer na Personu 5 a informace o japonském dabingu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Devátý člen skupiny Goro Akechi, kooperace a ukázky z hraní.

Reklama

Atlus měl s Personou 5 na letošní E3 velké plány a osobně mám pocit, že se mu podařilo utišit hlad fanoušků po novinkách, spojených s touto hrou. Část informací jste si již mohli přečíst minule a dnes se s vámi podělíme o zbytek.

Předně jde o nový E3 trailer. Jde ale o úplně stejný trailer, který byl vydán v květnu v Japonsku, pouze doplněný o anglické titulky.

A následují další zajímavosti. Poté, co Atlus minulý týden uveřejnil informaci, že bude anglická verze Persony 5 vydána pouze s anglickým dabingem, začala společnost uvažovat o potenciálním uvolnění japonského dabingu formou dodatečného stahovatelného obsahu. Tento krok není nic nového, podobně jsme to mohli vidět třeba u Danganronpy Another Episode: Ultra Despair Girls.

Na Twitteru pak manažer John Hardin z Atlusu USA uvedl: "Takže ještě jednou: Potvrdili jsme u startu P5 anglický dabing. Hledáme teď možnosti vydat JPN VO jako DLC, ale prozatím nemáme žádné konkrétní informace." Hardin pak ještě dodal, že ví, že jde o věc, kterou budou hráči chtít opravdu hodně.

Dále Atlus odhalil devátého člena vaši skupiny, chlapce jménem Goro Akechi. V originále jej dabuje Soichiro Hoshi a jde o studenta střední školy a příležitostného detektiva. Což je taky prozatím vše, co o něm víme.

Co se týče herního obsazení, tak jsme mohli zhlédnout celou sérii trailerů s postavami, které s námi budou ve hře spolupracovat. Jde o Tae Takemi, Munehisu Iwai a Sojiro Sakuru, ale tohle je jen část různých lidí, kteří budou s naším hlavním hrdinou postupně spolupracovat, se kterými se budete scházet ve škole nebo ve městě a kteří disponují speciálními schopnostmi a dovednostmi. Na vás pak bude, abyste našli společný jazyk a vytvořili si vzájemně důvěryhodný vztah. Jestli si je vyberete do skupiny, se kterou budete následně řešit problémy, je jen na vás, ale prohloubením vazeb s jednotlivými charaktery může mít za následek lepší fungování skupiny Phantom Thieves.

Atlus také oznámil akci Persona 5 Premium Event v Tokyo National Museum, plánovanou na 19. července. Ti z vás, kteří se na akci dostanou, mohou vyzkoušet hratelnou kompletní verzi Persony 5. Zde se můžete zaregistrovat a mít aspoň malou šanci se akce zúčastnit. Pokud vám to nevyjde, můžete ji sledovat živě na Niconico.

A na závěr ještě upozorníme na spuštění stránek School Life a Phantom Life na oficiálním webu Persony 5, která vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 už 15. září a 14. února v Severní Americe.

Tae Takemi

Munehisa Iwai

Sojiro Sakura

Nová gameplay videa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama