EA Access bude brzy na Steamu
Novinka EA Access bude brzy na Steamu

EA Access bude brzy na Steamu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy Windows PC

Další krok od Electronic Arts k návratu na Steam.

Reklama

EA Access, předplatitelská služba, která se snaží šlapat v podobných šlépějích jako Xbox Game Pass nebo PlayStation Plus, bude brzy k dispozici PC hráčům prostřednictvím platformy Steam. EA láká na dostupnost více než 100 titulů ze své dílny. Konkrétní datum ovšem zatím nebylo uvedeno.

Tento krok je jedním z několika, které společnost EA udělala pro svůj návrat na Steam. Minulý podzim byla na Steam vydána hra z produkce EA, Star Wars Jedi: Fallen Order. V červnu potom EA přidala několik dalších titulů, mezi nimiž se nacházela i série Dragon age od vývojářů z BioWare a Star Wars Battlefront 2. Ve stejný měsíc potom EA vydala Command & Conquer pro Steam a Origin zároveň.

EA opustila Steam v roce 2011, kdy většinu svých titulů přesunula na svou digitální platformu Origin. Původně EA Access pro PC hráče fungoval jako součást Origin Accessu, přičemž přístupná byla tato služba rovněž skrze Origin launcher. V roce 2014 byla tato služba spuštěna i na Xbox One a před rokem také na PlayStation 4. Cena za EA Access se pohybuje okolo 5 dolarů měsíčně ( 110 Kč měsíčně) a 30 dolarů ročně ( 670 Kč ročně).

EA Access bude brzy na Steamu

Členové EA Access získají kromě knihovny her také pětidenní bezplatnou zkušební verzi s novými hrami víkend před jejich spuštěním. Dále potom získají členové slevu 10% na jakýkoliv nákup od EA, tedy na plnohodnotné tituly, obsah ke stažení, nebo mikrotransakce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama