EA by mohlo již brzy představit novou závodní hru
GRID Novinka EA by mohlo již brzy představit novou závodní hru

EA by mohlo již brzy představit novou závodní hru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nové WRC je zřejmě na obzoru.

Reklama

Společnost Electronic Arts by mohla v dohledné době představit novou závodní hru. Do databáze na Xbox Storu byl totiž čerstvě přidán záhadný projekt s kódovým označením Lorem Ipsum 70. Titul byl zařazena do kategorie pojmenované jako závodění a létání.

Na tuto zajímavost jako první upozornil leaker s přezdívkou Aggiornamenti Lumia, který zároveň poukázal na to, že nepůjde o nový díl série F1, který je již zařazen pod jiným názvem. Mělo by se tudíž jednat o nějakou jinou závodní hru od EA potažmo studia Codemasters.

Jako nejpravděpodobnější varianta se jeví nový díl licencované série WRC, jejíž práva od letošního roku přešla právě pod křídla Codemasters a EA. V minulých letech se značkou nakládalo vydavatelství Nacon a vývojáři ze studia Kylotonn. Kromě nového WRC zatím nemůžeme vyloučit ani nějakou novou značku nebo případné pokračování série Grid, se kterou má EA dle starších informací také své plány.

EA by mohlo již brzy představit novou závodní hru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama