EA chystají první soutěž pro Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka EA chystají první soutěž pro Battlefield 3

EA chystají první soutěž pro Battlefield 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

8

Nový Battlefield je na trhu teprve chvíli a Electronic Arts už plánuje první zajímavou soutěž. Bohužel ne pro nás.

Reklama

Ta bude probíhat o blížícím se víkendu, přičemž její pravidla jsou velice jednoduchá. Do slosování budou automaticky zařazeni všichni, kdo se někdy v období od pátku do neděle pustí do hraní.

Ano, to je všechno. A ceny jsou přitom nadmíru zajímavé. Absolutní vítěz se totiž může těšit na výlet do švédského Stockholmu, kde sídlí EA DICE, kam bude s sebou moci vzít až tři kamarády.

Hráč, jenž obsadí druhou příčku, pro změnu získá pět tisíc dolarů ve své měně a konečně třetí místo bude odměněno herní platformou dle vlastního výběru a kompletní kolekcí Battlefield her.

Bohužel, soutěž je pouze pro obyvatele Kanady, Francie, Německa, Velké Británie, Spojených států a jejich provincií, kteří jsou starší 18 let, což nám potvrdili i v EA Czech. Snad se ale postupem času dočkají i menší státy. Kompletní pravidla naleznete zde.

"Listopadové bojové operace budou v prosinci pokračovat s ještě větší intenzitou, protože v té době vyjde první digitální rozšíření pro Battlefield 3 s názvem Back to Karkand. Tento rozšiřující balíček je součástí limitované edice hry. Back to Karkand bude v prodeji i samostatně za cenu 405 Kč a 1200 bodů MS Points na PlayStation Network, resp. Xbox LIVE Marketplace. K dispozici je také již nyní na portálu Origin.com formou předobjednávky," informuje tisková zpráva.

"Studio DICE pokračuje ve shromažďování ohlasů hráčů Battlefield 3 a neustále vyvíjí vylepšení a opravy pro singleplayerovou i multiplayerovou část hry. Poslední aktualizace zahrnovaly vylepšení módu Quickmatch a funkčnosti čety, zvýšení stability, redukci laggování i rubber-bandingu a vzhledem k rostoucí poptávce i zvýšení počtu serverů."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama