EA na E3 2014: Vše co víme na jednom místě
Novinka EA na E3 2014: Vše co víme na jednom místě

EA na E3 2014: Vše co víme na jednom místě

Redakce

Redakce

20

Battlefild: Hardline, Star Wars: Battlefront, nový Mass Effect, Mirror’s Edge 2, Dragon Age: Inquisition, FIFA 15, nová hra Criterionu, The Sims 4, EA Sports PGA Tour nebo NHL 15.

Reklama

Přehled novinek týkající se titulů od Electronic Arts. Zpravodajství budeme postupně doplňovat, aktuality naleznete na homepage Zing.cz.

PlayStation na E3 2014: Přehled novinek, videí a odhalení

Xbox na E3 2014: Všechny novinky na jednom místě

Ubisoft na E3 2014: asasíni, hackeři, závody, postavičky

Poslední aktualizace: 10. červen, 03:06

Oficiálně oznámen Battlefild: Hardline

Už nyní se mohou majitelé PC a PS4 registrovat do bety a to na oficiálních stránkách hry. Pokud si ale chcete hru vyzkoušet dříve než vyjde, měli byste tak ihned učinit. Počet hráčů, kterým bude přístup umožněn, je značně omezen, přičemž jak řekl producent hry Steve Papoutsis, kdo dřív přijde, ten dřív mele.

Pokračování s dalšími informacemi a gameplay záběry

Nahlédněte pod pokličkuvývoje Star Wars: Battlefront

Místo klasického traileru očekávaného Star Wars: Battlefront od DICE jsme se na úvod konference EA dočkali zajímavého videa, v němž můžeme nejdříve vidět zákulisí vývoje. Tvůrci navštívili muzeum LucasFilmu i reálné scenérie džungle a zasněžených prostranství.

Hlavní jsou ale občasné ukázky z prototypu hry. Vidět můžeme především prostředí zasněžené planety Hoth a džungle měsíce Endor. To první známe z filmové Epizody V, to druhé z Epizody VI. Prostředí odpovídá i technika, konkrétně kráčející AT-ST, povstalecké vznášedlo a průzkumný speeder v menší přestřelce. V některých záběrech lze vidět i zbraně a notoricky známé Stormtroopery.

Více o hře se máme dozvědět na jaře roku 2015. Ale ne, čtete správně.

Podívejte se na první záběry z nového Mass Effectu

Tak jsem se skutečně dočkali prvního pohledu na nový Mass Effect. Zatím však neznáme žádné přesné detaily o hře, ani název.

Zavděk tak musíte vzít zajímavým videem, v němž vývojáři z BioWare mluví o výpravě na nová místa a startu od úplného začátku a ukazují několik záběrů ze hry, především prostředí a pár postav (už z dřívějška víme, že nový ME pohání Frostbite engine). Pro začátek určitě lepší než nic, i když mohli být tvůrci určitě sdílnější.

Konečně odhalen Mirror’s Edge 2

Napjatě očekávané pokračování oblíbené first-person parkourové akce se konečně ukázalo na konferenci EA. Příběh má tentokrát více hovořit o tom, jaká je vlastně hlavní hrdinka Faith a jaký je její osud.

Co do gameplaye jsme zatím mohli vidět pouze skotačení v testovacích arénách. Graficky se hra velmi podobá prvnímu dílu. Žádné znatelné rozdíly vidět nejsou. Ani v animacích hra evidentně příliš nepokročila. Souboje na druhou stranu vypadají přirozeněji a repertoár bojových pohybů se zřejmě rozrostl.

Pokračování...

Souboj s drakem a přehlídka spolubojovníků v nových záběrech z Dragon Age: Inquisition

Na konferenci Microsoftu už jsme mohli vidět nový trailer z Dragon Age: Inquisition. Ten však nezpůsobil kdovíjaké nadšení. Změní to nové materiály?

Ty ukazují především gameplay pasáž, v níž hráčova skupina bojuje s drakem. Soubojový systém se stále drží základů série, samozřejmostí jsou tedy různé třídy, mnoho kouzel a možnost přepínat mezi jednotlivými bojovníky ve skupině.

Pak tu máme ještě trailer, jenž pro změnu představuje několik společníků, které budeme moci v novém Dragon Age najmout do party a navázat s nimi spletité vztahy.

Pokračování...

FIFA 15 přinese vylepšené emoce

Tvůrci Burnout poodhalili akční závodní hru se vším možným

Odhaleno datum vydání The Sims 4

EA Sports PGA Tour poběží na Frostbite 3 engine

NHL 15 v prvním gameplay traileru

Šest hvězd na obrázku z NBA Live 15

První pohled na vylepšenou grafiku NBA Live 15. Na obrázku Paul George, Tony Parker, Rajon Rondo, James Harden, Blake Griffin a Steph Curry.

Pokračování s obrázkem...

Nový Mass Effect odstartuje druhou trilogii

Podle nepotvrzených zpráv obchodu GameStop to vypadá, že BioWare změnili názor a nakonec nový Mass Effect nebude prequelem předešlé trilogie, ale rovnou začátkem nové trilogie. Jmenovat se má Mass Effect: Origins, což byl původně pouze pracovní název.

Jak jistě fanoušci Mass Effectu vědí, v novém dílu se už neobjeví Shepard, to vývojáři potvrdili již dříve.

Zatím se nad výše zmíněným můžete zamyslet, oznámení bychom se měli dočkat v pondělí po deváté hodině večerní našeho času, kdy v Los Angeles bude probíhat tisková konference společnosti Electronic Arts. Šéf BioWare totiž na Twitteru napsal, že míří do LA.

Pokračování...

Nutno však říci, že Yanick Roy z BioWare později vyvrátil, že by hra měla nést podtitul Origins.

Trailer na Battlefield: Hardline vás zve do nové džungle

Společnost Electronic Arts se po několika únicích rozhodla konečně oficiálně předvést Battlefield: Hardline, novou first-person střílečku od Visceral Games (tvůrci Dead Space). Na vývoj dohlíží švédské studio EA DICE (autoři série Battlefield).

Pokud jste si říkali, že Battlefield potřebuje nějakou změnu, tak se ji letos dočkáte. 21. října pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360 vyjde Battlefield: Hardline, kde policejní jednotky budou pronásledovat zločince. Krom klasických bitev nabídne hra i automobilové honičky a mnoho dalšího.

Pokračování...

EA na E3 slibuje Mirror's Edge 2 nebo novou hru od Criterionu

Vydavatel v pondělí dnes ukáže novou hru od studia Criterion Games, tvůrci závodní arkádové série Burnout naposledy spolupracovali na Need for Speed: Rivals s Ghosts Games, a těšit se můžeme rovněž na nové informace o očekávaném pokračování parkour akce Mirror's Edge.

Pokračování...

Nový koncept z rebootu Mirror's Edge

Pouhopouhý jeden artwork se objevil na sociální sítí Mirror's Edge. Více dnes večer na konferenci EA.

Na E3 se ukáže nové Star Wars: Battlefront

Během loňské tiskové konference Electronic Arts na E3 jsme se dozvěděli o novém Star Wars: Battlefront, které připravuje švédské studio DICE (Battlefield). Vidět jsme mohli krátký teaser trailer, který toho zrovna moc neprozradil. Vše bude napraveno v červnu tohoto roku, kdy se v Los Angeles koná další E3, kde je vydavatel připraven detailněji střílečku odhalit.

Pokračování...

Upoutávka na FIFA 15

Mám dobrou zprávu pro všechny, kteří mají v plánu si FIFA 15 koupit na PC. EA oficiálně oznámila, že PC verze poběží na technologii EA SPORTS IGNITE engine, který bude rovněž v Xbox One a PS4 verzí.

Pokračování... a první dva obrázky z FIFA 15

Realistické NBA Live 15 v říjnu

NBA Live 15 vyjde 7. října pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, oznámil výkonný producent Sean O'Brien z EA Sports. Zároveň ujistil fanoušky, že se bedlivě podívali na mnoho problémů z loňského NBA Live 14 a zajistili, aby se neopakovaly v letošním díle.

Pokud nevíte, o čem O'Brien mluvil, tak šlo o nezábavné hraní 5 proti 5. Podle jeho slov neměl zápas potřebný šmrnc a atmosféru. To ale nebude případ NBA Live 15.

NBA Live 15 se pochlubí rafinovanými modely postav. Vývojáři si pozvali několik hráčů NBA, aby si je nafotili, oskenovali a mohli jejich tváře, pohyby a další maličkosti přenést do hry. Díky tomu bude nový díl více realistický a zábavnější než předchůdce.

Pokračování...

NHL 15 chce mít autentické arény

V galerii představuje Joe Louis Arena, domov Detroit Red Wings, a Madison Square Garden týmu New York Rangers. Více o NHL 15.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama