EA odstranila reklamy z UFC4
Novinka EA odstranila reklamy z UFC4

EA odstranila reklamy z UFC4

Dominik Tománek

Dominik Tománek

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V reakci na vlnu kritiky.

Reklama

Na krátkou dobu společnost EA vložila do nového UFC4 reklamy, ty se vždy objevovaly během opakovaných záběrů. Po kritice fanoušků, která zasáhla jejich sociální sítě a stala se velkým tématem na Redditu se ovšem rozhodli reklamu odstranit.

Jeden z hráčů dokonce nahrál video jako důkaz o těchto podivných praktikách.

[embed]https://www.reddit.com/r/assholedesign/comments/imm8cu/ea_decided_to_add_fullon_commercials_in_the/?utm_content=title&utm_medium=post_embed&utm_name=171b17dfeb844bebb25dba8866e8d6a7&utm_source=embedly&utm_term=imm8cu[/embed]

"Z vaší zpětné vazby je zřejmé, že reklamy nejsou ve hře vítáné," napsali Electronic Arts v prohlášení pro Eurogamer. "Náš tým už reklamy vypnul a my se omlouváme za jakékoliv narušení herní zážitku. "

"Uvědomujeme si, že jsem to měli nejdříve probrat s fanoušky. Chceme si být jistí tím, že hráči budou mít, co nejlepší zážitek, takže reklamy se v UFC už nikdy neobjeví. Děkujeme za zpětnou vazbu, kterou nám dávate."

Dávat reklamy do hry za 1500 korun je už samo o sobě zarážející. EA to navíc udělali chytře a s přidáním reklam počkali okolo tří týdnů od vydání a tím se vyhli kritice od recenzentů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama