EA Play Live letos doplní i několik dalších akcí
Novinka EA Play Live letos doplní i několik dalších akcí

EA Play Live letos doplní i několik dalších akcí

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Série streamů odstartuje už příští týden.

Reklama

Společnost EA se letos kompletně odstřihla od E3, které se sice již delší dobu neúčastnila, ale pravidelně pořádala EA Play Live ve stejném termínu jako zmiňovaný veletrh. Tato akce nás letos čeká až v červenci, EA ale zároveň oznámilo, že se můžeme těšit na několik dalších akcí, které budou EA Play Live předcházet. Séri streamů nese název EA Play Live Spotlight.

The Future of First-Person Shooters

První akce se bude týkat first-person stříleček. Těšit se můžeme na odhalení nového obsahu pro Apex Legends a také další informace o Battlefieldu 2042. Ke slovu se dostanou manažeři studia DICE Oskar Gabrielson a Christian Grass, za Respawn bude mluvit jeho zakladatel Vince Zampella a game director Chad Grenier, přičemž celou diskuzi bude moderovat Stella Chung z IGN. Stream je naplánován na 8. července v 19:00.

EA <3s Independent Studios

Ve druhém streamu EA připomene, že se nesoustředí pouze na AAA hry, ale v portfoliu má také tituly od nezávislých titulů, které vychází pod hlavičkou EA Originals. Do diskuze o vývoji indie her se zapojí Josef Fares (zakladatel studia Hazelight, které má na kontě nedávný hit It Takes Two), Ovol Readmalm ze studia Zoink (momentálně pracuje na hře Lost in Random), Guha Bala ze studia Velan (autoři multiplayerového Knockout City) a nakonec Mel Philips s Abubarkerem Salimem za nové studio Silver Rain. Dočkáme se 13. července opět v 19:00.

Madden NFL 22 All-Access

Třetí akce se bude týkat série Madden NFL, pochopitelně hlavně nového dílu s číslovkou 22. Dozvíme se, jak vývoj ovlivnili fanoušci, a podíváme se na novinky, které si pro nás vývojáři přichystali. Slova se chopí Tom Lischke a Andre Weingarten z EA Sports, celou akci bude moderovat Nick Mizesko a začne 19. července v 1:00.

More EA SPORTS!

O tomto streamu toho zatím příliš nevíme, ale pravděpodobně nám EA ukáže další sportovní hry jako je FIFA či NHL. Stream se uskuteční 20. července v 19:00.

EA Play Live

Vše zakončí hlavní akce v podobě EA Play Live. Potrva přibližně 40 minut a těšit se máme na několik nových gameplay odhalení. Kromě toho uvidíme také již dříve zmiňovaný Battlefield 2042, Apex Legends a Lost in Random. Vývojáři z BioWare naopak oznámili, že na streamu nemáme očekávat jejich tituly, tedy nové hry ze sérií Dragon Age a Mass Effect. Akci bude moderovat Austin Creed a začne 22. července v 19:00, přičemž jí bude předcházet krátká pre-show.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama