EA Play Live se letos neuskuteční
Novinka EA Play Live se letos neuskuteční

EA Play Live se letos neuskuteční

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Společnost novinky o svých hrách bude nabízet samostatně.

Reklama

Akci EA Play Live společnost Electronic Arts pořádá už od roku 2016, kdy se původně jednalo o event, který byl pořádán během doby konání veletrhu E3, avšak třeba v minulém roce došlo ke kompletnímu odtržení a akce proběhla až v červenci, kdy došlo i na několik dodatečných streamů.

Jestli jste se ale pak na tuto akci těšili i letos, tak bohužel přinášíme špatné zprávy, jelikož firma se rozhodla letošní ročník zrušit.

Tuto zprávu potvrdil zástupce EA serveru IGN, kdy o tom pronesl následující:

"Milujeme EA Play Live, protože je to náš způsob spojení s našimi hráči a sdělování toho, co je u nás nového. Letos se však nedaří jednotlivé věci seřadit tak, abychom vám je mohli ukázat v jeden den. V našich prvotřídních studiích se dějí vzrušující věci a až bude vhodný čas, odhalíme letos z každé z nich mnohem více. Těšíme se na společné chvíle po celý rok!"

Mezi tyto projekty následně mohou spadat tituly, jako je Dead Space Remake, nový díl ze série Skate i několik Star Wars her. A samozřejmě i tradiční nové ročníky různých sportovních simulací.

Záznam z minulého ročníku

Nicméně o letní videoherní eventy rozhodně nebudeme ochuzeni, jelikož se letos opět vrátí E3, která znovu proběhne pouze digitálně, přičemž Geoff Keighley zase přispěchá se svou akcí Summer Game Fest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama