EA potvrdilo vývoj singleplayerové Iron Man hry, vzniká ve studiu Motive
Iron Man Novinka EA potvrdilo vývoj singleplayerové Iron Man hry, vzniká ve studiu Motive

EA potvrdilo vývoj singleplayerové Iron Man hry, vzniká ve studiu Motive

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na Iron Mana navíc navážou další hry z Marvel univerza.

Reklama

Nedávno se spekulovalo o tom, že by mohlo dojít k uzavření spolupráce mezi EA a Marvelem, jejíž výsledkem by bylo několik her zasazených do Marvel univerza. Hodně se mluvilo například o hře Black Panther.

Dnes obě strany oficiálně oznámily první společný projekt, který bude výsledkem nově uzavřeného partnerství. Půjde o hru s Iron Manem, jejíž vývoj dostalo na starost studio Motive. Bude se jednat o singleplayerovou akční adventuru z pohledu třetí osoby.

Vývoj se má nacházet ve fázi předprodukce, takže si na výsledek ještě nějaký čas počkáme. V čele vývoje stojí Olivier Proulx, který předtím pracoval ve studio Eidos Montreal na Marvel’s Guardians of the Galaxy. Hra má být v rámci Marvelu zasazena do vlastního univerza a vyprávět unikátní příběh.

Zástupci EA rovněž potvrdili, že se spolupráce s Marvelem opravdu týká hned několika her z populárního univerza. Ačkoli se tedy zatím oficiálně mluví pouze o Iron Manovi, tak je pravděpodobné, že se časem potvrdí i zvěsti o Black Pantherovi a případných dalších hrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama