EA pozastavuje veškeré esport události
Apex Legends Novinka EA pozastavuje veškeré esport události

EA pozastavuje veškeré esport události

David Bernard

David Bernard

Důvodem je opět riziko koronaviru.

Reklama

Společnost EA ve snaze omezit šíření koronaviru, pozastavuje konání veškerých svých kompetitivních herních událostí. Omezení se týká všech her z portfolia EA, jmenovitě např. Apexu Legends, FIFY 20 a Maddenu NFL 20. V dohledné budoucnosti se tak můžeme s těmito eventy rozloučit. Není důležité, jestli je událost organizována přímo pod taktovkou EA nebo třetí stranou.

EA pozastavuje veškeré esport události

"Naší prioritou je ochrana našich soutěžících, zaměstnanců, zaměstnanců našich partnerů a komunity. Zatímco pokračujeme v monitorování situace okolo koronaviru a dostáváme aktualizované pokyny od zdravotníků z celého světa, využijeme náš čas ke stanovení dalších kroků, týkajících se našich kompetitivních událostí a online vysílání," napsala společnost EA v blogovém příspěvku. Mezi pozastavenými událostmi, nalezneme například Apex Legends Global Series, FIFA 20 GLobal Series, FIFA Online 4 Live či Madden NFL 20 Championship Series.

EA pozastavuje veškeré esport události

V dalším blogovém příspěvku společnost popsala dodatečné kroky, které podniká z důvodu zamezení šíření nákazy. Výrazně například doporučuje, aby všichni zaměstnanci z Evropy, Severní Ameriky a Austrálie, pracovali z domova. "Podnikli jsme kroky, které zajistí finance prodejcům a dodavatelům, kteří poskytují služby v našich zařízeních, a to i v případě, že nebudou z domova moci plnit úkony spjaté s jejich pozicí," nechala se slyšet společnost. Navzdory těmto opatřením EA nepředpokládá žádné zásadní změny v plánech pro své "live service" tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama