EA Sports FC 24 má vyjít na konci září
FC 24 Novinka EA Sports FC 24 má vyjít na konci září

EA Sports FC 24 má vyjít na konci září

Filip Svoboda

Filip Svoboda

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dražší verze má nabídnout týdenní early access.

Reklama

Důvěryhodný insider s přezdívkou billbil-kun zřejmě odhalil datum a podrobnosti o vydání EA Sports FC 24, dalšího ročníku série dosud známé jako FIFA. Datum vydání fotbalu od Electronic Arts podle něj připadne na 29. září.

Ultimate edice bude hráčům dostupná už o týden dřív. Má jít o významné lákadlo, a to i oproti předchozímu ročníku, který nabízel pouze třídenní early access. Ve stejný den, kdy vyjde Ultimate verze, tedy 22. září, se předplatitelům EA Play zpřístupní desetihodinový trial.

Spekuluje se, že „FIFA“ poprvé nabídne ženské fotbalistky i v nejpopulárnějším režimu Ultimate Team. V módu Pro Clubs se mohly virtuálně ženy porovnávat s muži už loni.

Zatímco EA se licence na název vzdalo kvůli výši poplatků, samotná organizace FIFA na hry rozhodně nezanevřela. „Nová FIFA – FIFA 25, 26, 27 a tak dále – bude vždy tou nejlepší e-hrou pro každou dívku nebo chlapce,“ řekl prezident asociace Gianni Infantino.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama