FC 24 Novinka EA Sports FC 24 obdrželo datum vydání a gameplay trailer

EA Sports FC 24 obdrželo datum vydání a gameplay trailer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Začíná nová éra.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oficiálně představila hru EA Sports FC 24, která naváže na populární sérii FIFA. Nová éra fotbalové simulace od EA bude i po změně názvu stavět především na velkém množství licencovaného obsahu, který bude obsahovat více než 30 lig, 700 klubů, 100 stadionů a přes 19 tisíc hráčů. Chybět nebude ani ženský fotbal, který budou zastupovat národní týmy i vybrané ligy v čele s anglickou Premier League.

Z pohledu technické stránky bude hrát prim využití enginu Frostbite a technologie Hyper Motion, která se stará o realistickou fyziku a pohyb hráčů. Vylepšení se dotknou také populárního režimu Ultimate Team, ve kterém bude možné pomocí evolucí vylepšovat jednotlivé hráče.

EA Sports FC 24 vyjde 29. září na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Výše v náhledu se můžete podívat na premiérový gameplay trailer.

EA Sports FC 24 obdrželo datum vydání a gameplay trailer
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama