EA Sports FC 24 odhaluje seznam nejlepších hráčů a hráček
FC 24 Novinka EA Sports FC 24 odhaluje seznam nejlepších hráčů a hráček

EA Sports FC 24 odhaluje seznam nejlepších hráčů a hráček

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Kdo bude mít nejlepší hodnocení?

Reklama

Společnost Electronic Arts vydá již na konci září nový ročník své fotbalové simulace. Série, která se řadu pyšnila názvem FIFA, se od letoška přejmenovala na EA Sports FC. Vývojáři nově na svých oficiálních stránkách zveřejnili přehled nejlépe hodnocených hráčů a hráček.

Seznam čítá celkem 24 jmen a kromě známých fotbalistů obsahuje hned několik fotbalistek. Právě postupné rozšiřování a hlubší implementace ženského fotbalu je na sérii v posledních letech dobře patrná. Nejvyšší celkové hodnocení v podobě 91 bodů dostala hned čtveřice fotbalových osobností.

Kromě francouzského útočníka Kyliana Mbappého se stejným číslem mohou pochlubit také hvězdy Manchesteru City Erling Haaland a Kevin De Bruyne, které doplňuje španělská záložnice Alexia Putellasová. Kompletní seznam si můžete prohlédnout zde.

EA Sports FC 24 vychází 29. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama