FC 24 Novinka EA Sports FC 24 představuje kariérní režim

EA Sports FC 24 představuje kariérní režim

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čeká vás hráčská i manažerská kariéra.

Reklama

Společnost Electronic Arts začátkem července představila nový ročník své fotbalové simulace, která nově nese název EA Sports FC 24. Po zveřejnění úvodního traileru a představení novinek v oblasti hratelnosti se vývojáři v novém videu zaměřili na prezentaci kariérního režimu.

Ten bude jako již tradičně rozdělen mezi kariéru manažera (trenéra) a samotného fotbalisty. V manažerské části autoři lákají na rozšířené možnosti v oblasti taktiky. Výraznějších změn má doznat příprava na jednotlivé zápasy, do které budou hlouběji implementovány tréninkové plány, studování taktiky konkrétních soupeřů či předzápasový trénink. Další významnou novinkou je možnost sledovat živě kompletní zápas z publika nebo postranní čáry.

V rámci hráčské kariéry vývojáři lákají na větší provázanost s vaším agentem, který vám bude zadávat dílčí cíle. Jejich úspěšné splnění výrazně zvýší vaše šance na přestup do lepšího klubu. Dále došlo k implementaci před časem představené funkce herních stylů, díky kterým budete moci vlastního fotbalistu vybavit určitými „speciálními“ schopnostmi v podobě unikátních střel, kliček a dalších zákroků. Na poli hráčské kariéry bude k dispozici také úplně nová kamera. Kompletní přehled novinek si můžete prohlédnout ve výše přiloženém videu.

EA Sports FC 24 vychází 29. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

EA Sports FC 24 představuje kariérní režim
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama