FC 24 Novinka EA Sports FC 24 představuje v novém videu novinky a vylepšení

EA Sports FC 24 představuje v novém videu novinky a vylepšení

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkali jsme se také zveřejnění HW nároků.

Reklama

Společnost Electronic Arts minulý týden představila fotbalovou simulaci EA Sports FC 24, která navazuje na dlouholetou sérii FIFA. Na premiérovou ukázku a gameplay trailer vývojáři navázali dalším videem, ve kterém se zaměřili na prezentaci vybraných novinek a vylepšení.

První část je věnována další evoluci technologie Hypermotion, která se stará o animace a zpracování realistického pohybu jednotlivých fotbalistů. V další části autoři přiblížili funkci zvanou PlayStyles. Ta vybraným fotbalistům přiřazuje určité charakteristické schopnosti v podobě speciálních střel, zákroků, hlaviček či obranných zákroků.

Kromě těchto dvou inovací zástupci vývojářského týmy vyzdvihli možnosti enginu Frostbite, který má přispět k dalšímu pokroku v oblasti grafiky. Společně s výše přiloženou prezentací novinek si můžete níže prohlédnout také HW nároky pro PC verzi. EA Sports FC 24 vychází 29. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

EA Sports FC 24 představuje v novém videu novinky a vylepšení
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama