EA Sports FC 25 si aktuálně můžete vyzkoušet za pouhé 1 euro
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka EA Sports FC 25 si aktuálně můžete vyzkoušet za pouhé 1 euro

EA Sports FC 25 si aktuálně můžete vyzkoušet za pouhé 1 euro

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Nabídka se týká hráčů na PlayStationu.

Reklama

Koncem uplynulého týdne jsme vás informovali o vydání nového ročníku série EA Sports FC, který je ale v současnosti k dispozici pouze majitelům ultimátní edice za 100 eur nebo předplatitelům služby EA Play Pro na PC. 

Zajímavou alternativu však aktuálně představuje 10 hodin dlouhý trial, díky kterému si můžete po zmíněnou dobu vyzkoušet plnou verzi hry. Této možnosti mohou využít předplatitelé služby PC Game Pass a Xbox Game Pass Ultimate a zároveň předplatitelé standardní verze EA Play na PlayStationu a Xboxu. 

Tato varianta je v současnosti lákavá především pro hráče na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5, kde je předplatné EA Play až do 26. září k dispozici za pouhé 1 euro/24 korun. Pokud byste si tedy ještě před oficiálním vydáním chtěli vyzkoušet nový fotbal od EA, můžete tak učinit za symbolickou cenu. 

Plná verze EA Sports FC 25 vychází 27. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama