DiRT Rally Novinka EA Sports WRC od Codemasters oficiálně představeno

EA Sports WRC od Codemasters oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Známe podrobnosti i datum vydání.

Reklama

Společnost Electronic Arts prostřednictvím výše přiloženého traileru představila novou hru s názvem EA Sports WRC. Jedná se o závodní titul, který bude stavět především na oficiální licenci MS v rallye, kterou EA od letošního roku získalo. Mezi lety 2015 a 2022 se o značku WRC staralo studio Kylotonn a vydavatelství Nacon. Za vývojem nového WRC stojí zkušení závodní specialisté z britského studia Codemasters, které od roku 2021 spadá právě pod Electronic Arts.

Konkrétně se má jednat o tým, který v minulosti přinesl oba díly DiRT Rally. Vývojáři lákají na 18 různých lokací z mistrovství světa v rallye, které v součtu nabídnou více než 600 km rychlostních zkoušek na šotolině, asfaltu i sněhu. Z pohledu vozového parku se můžete těšit na třídy WRC, WRC2 a Junior WRC, které doplní 68 historických speciálů.

O technickou stránku se postará Unreal Engine, který autoři doplní vlastním fyzikálním enginem ze zmíněného DiRT Rally. Na poli obsahu se hra kromě výše zmíněné licencované náplně pochlubí herním režimem Builder, ve kterém si budete moci postavit vlastní auto. Chybět nebude ani cross-play multiplayer pro až 32 hráčů.

EA Sports WRC vyjde 3. listopadu na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na minulou generaci konzolí se titul nepodívá. Majitelé předobjednávek dostanou ke hře přístup s třídenním předstihem. Cena byla stanovena na 50 eur.

EA Sports WRC od Codemasters oficiálně představeno
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama