EA uzavírá partnerství se soutěží La Liga
Novinka EA uzavírá partnerství se soutěží La Liga

EA uzavírá partnerství se soutěží La Liga

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Odstartuje sezónou 2023/24.

Reklama

Letošní a poslední ročník série FIFA se už postupně důkladně představuje, kdy od příště se bude jednat o EA Sports FC, což ostatně označuje i skutečnost, že se EA odprostila od kleští federace FIFA, tudíž by konečně měla mít trochu volnější pole působnosti.

A to se začíná již projevovat, jelikož společnost oznámila, že uzavírá "jedinečné, několikaroční partnerství" s nejvyšší španělskou soutěží La Liga, v níž můžeme nalézt jedny z nejznámější klubů, jako je Real Madrid či FC Barcelona.

EA uzavírá partnerství se soutěží La Liga

Díky tomuto kroku EA počínaje sezónou 2023/24 získává práva na jména, loga, grafiku, fonty a další vizuální prvky všech jednotlivých podniků (první a druhá divize, LaLiga Promises a eLaLiga), kdy spojení zároveň přinese větší zaintegrování do hry, mezi nimiž třeba budou ty nejzajímavější momenty z aktuálních zápasů.

Podle stránky Marca mělo toto partnerství vyjít společnost EA na 30 miliónů euro za rok, kdy podrobnější oficiální informace se dozvíme později.

EA Sports FC následně bude dostupné v létě roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama