EA zakládá nové studio pracující na další SKATE hře
Skate Novinka EA zakládá nové studio pracující na další SKATE hře

EA zakládá nové studio pracující na další SKATE hře

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

K novému studiu se připojili i tvůrci původní hry.

Reklama

Společnost Electronic Arts uvedla nové studio, Full Circle, které má nyní za úkol pracovat na dalším titulu ze série Skate. Full Circle sídlí v kanadském Vancouveru a vede jej Daniel McCulloch, bývalý vedoucí Xbox Live ve společnosti Microsoft.

Ke studiu se připojila i známá esa, a to Deran Chung a Cuz Parry. Ti v minulosti pracovali na původních Skate hrách a nyní mají pracovat na novém titulu z této franšízy. Tým nyní zaměřuje svou pozornost na personální zajištění a nábor pracovních pozic, které zahrnují umělce, designéry a inženýry, přičemž další budou k dispozici po celý rok. „Jde nám především o zábavu a vytváření skvělých her, které si lidé chtějí zahrát se svými přáteli. A hledáme další vývojáře, kteří by nám pomohli budovat přesvědčivé světy, které by hráči mohli prozkoumat. Fanoušci si přáli Skate zpět a my chceme, aby byli zapojeni do celého procesu od vývoje, po spuštění hry,“ uvedl McCulloch.

Společnost Electronic Arts oznámila novou Skate hru v červnu 2020, deset let poté, co vyšlo Skate 3. O hře samotné se toho zatím příliš neví, a pravděpodobně tomu tak ještě nějakou dobu bude, jelikož je nová Skate hra stále v počátcích vývoje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama