Elden Ring nabídne kooperativní multiplayer
Bloodborne Novinka Elden Ring nabídne kooperativní multiplayer

Elden Ring nabídne kooperativní multiplayer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři zveřejnili řadu nových obrázků ze hry.

Reklama

Vrcholem včerejší akce Summer Games Fest: Kickoff Live! byla bezesporu nová ukázka z chystaného titulu Elden Ring od studia FromSoftware. Kromě gameplay traileru jsme se navíc dozvěděli, že si hru budeme moci zahrát 21. ledna příštího roku, kdy by měla vyjít na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Zajímavé informace se k nám ale dostávají i dnes. Vývojáři skrze popis na oficiálních stránkách například potvrdili přítomnost online kooperace pro až čtyři hráče. Tato možnost bylo dostupná už v Bloodborne a Dark Souls, takže z pohledu her od FromSoftware nejde o nic nového.

Je však možné, že Elden Ring přinese nějaké inovace a rozšíření celého konceptu. Dále bylo oznámeno, že hráči, kteří si hru zakoupí na staré generaci konzolí, obdrží po přechodu na novou generaci bezplatný next-gen upgrade. Čile se spekuluje také o případném PvP režimu. V tomto směru ale autoři zatím nic nepotvrdili ani nevyvrátili.

včerejší ukázka naopak odhalila, že se budeme moci ve hře přesouvat a případně i bojovat ze sedla koně. Aby toho nebylo málo, tak jsme se dodatečně dočkali zveřejnění několika pěkných obrázků ze přímo hry, které si můžete prohlédnout níže v galerii. Jak se vám zatím Elden Ringu zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama