Elder Scrolls Online rozšíří Dragon Bones s dvojicí dungeonů
Novinka Elder Scrolls Online rozšíří Dragon Bones s dvojicí dungeonů

Elder Scrolls Online rozšíří Dragon Bones s dvojicí dungeonů

Michal Burian

Michal Burian

Pohřebiště dávno mrtvého dračího kněze a stará trpasličí zřícenina. Ke slovu se dostanou i draci.

Reklama

Fanoušci The Elder Scrolls Online se mohou těšit na další velké rozšíření. Společnost Bethesda oznámila, že v průběhu února vydá expanzi Dragon Bones, která se bude soustředit na pozůstatky draků.

Když si Dragon Bones zakoupíte, tak se budete moci podívat do dvou nových dungeonů pojmenovaných Scalecaller Peak a Fang Lair. První zmíněný dungeon je popisován jako pohřebiště dávno mrtvého dračího kněze, kterého v současné době nahradil kult s cílem vypustit po celé zemi smrtící mor. Ve staré trpasličí zřícenině Fan Lair se zase temný čaroděj pokouší oživit strašlivého draka a vy se mu budete muset postavit. Podle všeho jde o mocného nekromanta.

V průběhu hraní této dvojice dungeonů se máte těšit na setkání s novými i starými nepřáteli. Vývojáři zmiňují zlobry, mocné čaroděje a jejich nemrtvé kreatury a samozřejmě i nemrtvého draka.

Dragon Bones DLC bude hratelné jak v normálním, tak i veteránském režimu. Dokonce se ve veteránském módu budete moci utkat s finálním bossem. Nemějte ale strach, jako bonus pro začátek obdržíte Renegade Dragon Priest Mask. V každém dungeonu potom na vás čekají nebezpečné výzvy a jedinečné odměny.

Společně s placenou expanzí dorazí aktualizace s číslem 17. Ta zahrne nový systém pro úpravu vzhledu hrdinů. Systém outfitu vám umožní přizpůsobit prakticky každý aspekt vašeho vzhledu, bez ohledu na vybavení, které jste si vybrali. Update bude pochopitelně zdarma pro všechny hráče, kteří si koupili Elder Scrolls Online pro PC, PlayStation 4 nebo Xbox One.

The Elder Scrolls Online koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra nevyžaduje pro hraní další poplatky. Místo toho Bethesda prodává expanze.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama