Electronic Arts již nějakou chvíli pracují na hrách pro příští generaci
Novinka Electronic Arts již nějakou chvíli pracují na hrách pro příští generaci

Electronic Arts již nějakou chvíli pracují na hrách pro příští generaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Společnost se těší na příchod nových systémů.

Reklama

Nová generace konzolí v podobě PlayStationu 5 a Xboxu Scarlett už klepe na dveře a je tak logické, že většina herních společností již pracuje na svých hrách, které se na tyto nové systémy podívají.

Mezi tyto společnosti se nedávno zařadili i Electronic Arts, kdy během jednoho z mnoha hovorů, zaměřujícího se na finanční stránku firmy, finanční ředitel Blake Jorgensen přiznal, že nějaký čas již pracují na svých next-gen hrách.

Jmenovitě byla zmíněna jen série Madden, jejíž next-gen verze se na nové konzole pravděpobně podívá zároveň s jejich uvedením na trh. Ačkoliv tedy nebyly zmíněny ostatní série od EA, rozhodně se dá očekávat, že se stejné budoucnosti dočkají i ostatní značky v podobě FIFA, NHL či Need for Speed.

Zatímco jsou tedy v Electronic Arts z blížícího se příchodu nového hardwaru nadšení, tak v Platinum Games je situace o poznání méně entuziastická. Ostatně sám generální ředitel společnosti Atsushi Inaba řekl, že se jedná pouze o více toho samého a nevidí v přicházejících produktech Microsoftu a Sony žádné příliš inovativní prvky.

Nezbývá nám tedy nic jiného, než čekat, co nám jednotlivá vývojářská studia na nové konzole přinesou.

A co vy? Věříte, že s příchodem nové generace se například ve hrách od EA dočkáme nějakých výrazných změn, nebo se bude jednat o více toho samého?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama