Elex v novém gameplay traileru
ELEX Novinka Elex v novém gameplay traileru

Elex v novém gameplay traileru

Michal Burian

Michal Burian

13

Zaujme vás nové RPG od autorů sérií Gothic a Risen?

Reklama

E3 začíná sice až příští týden, ale společnost THQ Nordic už dnes zveřejnila nový gameplay trailer lákající na připravovanou hru Elex. Jde o open-world RPG od studia Piranha Bytes, které je podepsáno za sériemi Gothic a Risen.

Příběh hry Elex je zasazen do post-apokalyptického sci-fi fantasy světě, jenž má překypovat originálními postavami, zmutovanými tvory, hlubokými morálními volbami a akcí. A o co vlastně půjde? V tomto světě se vede válka o mocný zdroj, látku Elex, která dává lidem velké schopnosti, ale zároveň je proměňuje v lhostejná, chladná stvoření. Vy musíte rozhodnout, zda budou světu Magalan vládnou emocionální lidé nebo studená syntetická logika.

Na první pohled vás kromě světa jistě zaujmou zbraně. V Elex budete využívat meče, sekery, luky, kuše, harpuny a dokonce také střelné zbraně - brokovnice, plazmové pušky či plamenomety. Je jen na vás, jaké zbraně si zvolíte. Podle toho budete bojovat. Vyberete si silnější zbraně, zbraně nablízko nebo magii? Takové volby umožní absence tradičního systému tříd. V Elex budete moci být, čím chcete, své schopnosti, zkušenosti a zručnost budete rozvíjet pouhým používáním určitého vybavení, případně magie. Jen to ale stačit nebude, abyste v drsném světě přežili, musíte zvážit, kdo bude vašim spojencem a kdo naopak nepřítelem.

Elex dorazí na trh 17. října ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama