Elf z Dragon’s Crown Pro
Dragon's Crown Pro Novinka Elf z Dragon’s Crown Pro

Elf z Dragon’s Crown Pro

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Mistr v ovládání luku a šípů a ukázky z digitálního gamebooku.

Reklama

Třetí video ze série seznámí s postavami hry Dragon's Crown Pro od Atlusu, je rychlý lesní Elf. Tento dlouhověký lesní tvor, je často mnohem starší, než by si lidské oko a lidská mysl mohly myslet. Na první pohled vypadá velmi křehce, ale jde o mistry luku a šípu, využívají svého ohebného, atletického těla, aby nepřítele pobili z větší vzdálenosti.

Port hry Dragon's Crown pro PlayStation 4, vyvinutý studiem VanillaWare, bude podporovat 4K rozlišení na PS4 Pro, nabídne nový hudební doprovod, nahraný nově živým orchestrem, podporuje funkci cross-play s PlayStation 3 a PS Vita verzemi (také půjdou importovat uložené pozice) a budete si moci vybrat mezi anglickým a japonským dabingem.

Dragon's Crown Pro prozatím vyjde 8. února 2018 pro PlayStation 4 pouze v Japonsku a první kopie budou navíc obsahovat digitální gamebook. Ve stejný den vyjde pro původní verzi Dragon's Crown pro PS3 a PS Vitu update číslo 1.07, který přidá funkce cross-play a cross-save mezi PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita verzemi a kupu dalších drobností do hry. Půjde třeba prodat více věcí najednou, nebo přidá do menu možnost Damage Effect Display, kdy si budete moci vybrat mezi možnostmi Displayed for Everyone, Displayed Only for Players a Not Displayed at All nebo když si resetujete všechny své skilly a vzápětí se naučíte nějaký, který jste už znali, přidají se vám do báglu automaticky všechny předměty, s ním spojené.

Elf

Digitální gamebook

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama