Epic by rád další Gears of War a Unreal
Gears of War Novinka Epic by rád další Gears of War a Unreal

Epic by rád další Gears of War a Unreal

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Série Gears of War rozhodně patří mezi špičku sci-fi akcí, a tak není divu, že chce Epic pokračovat. Není to ale jediná značka, která je studiu blízká.

Reklama

„V blízké budoucnosti se možná potkáme s přechodem na další generaci konzolí. Rozhodně bychom rádi přidali do univerza Gears of War další díl. Pokud se k tomu dostaneme, rozhodně chci zachovat DNA série, a přitom jít zbrusu novou a neprobádanou cestou,“ řekl Cliff Bleszinski na cenách VGA 2011.

Další díly rozhodně vypadají jako sázka na jistotu, vezmeme-li v úvahu, že série již nastřádala přes miliardu dolarů a nejnovější díl patří mezi nejprodávanější tituly letošního roku. Bohužel se ale můžeme rozloučit s myšlenkou, že bychom se Gearsů dočkali někde mimo Xbox.

„Technicky je to možné, ale máme skvělou dohodu s Microsoftem, takže ten bude domovem série v blízké budoucnosti,“ dodal Cliffy B. Business je business, můžeme spekulovat o čemkoliv. Pravdou ale je, že byl Microsoft doteď parádním partnerem, takže nemáme důvod měnit.“

Během konference vyplula otázka i ohledně značky Unreal, která naposledy vystrčila drápky už hodně dávno. Jeden z dotázaných vývojářů řekl, že by milerád viděl reboot, ale šance je hodně malá.

„Řeknu vám to hned, pokud byste našel způsob zdvojnásobit velikost našeho týmu, jen aby vytvořil další hru, tak bychom se do toho s radostí opřeli. Měli jsme tunu šílených nápadů. Bylo by skvělé udělat reboot Unrealu ve stylu současného Skyrimu, s menší porcí akce a více prozkoumávání a RPG prvků. Zatím to ale není možné. Doufejme, že zvládneme alespoň novou IP, jako je nyní Fortnite.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama