Epic Games Store nabídne volitelné recenze
Novinka Epic Games Store nabídne volitelné recenze

Epic Games Store nabídne volitelné recenze

Michal Burian

Michal Burian

38
Platformy Windows PC

Vývojáři sami rozhodnou, zda chtějí, aby hráči hodnotili jejich hru na platformě Epic Games Store.

Reklama

Nedávno spuštěné platformě Epic Games Store chybí spousta funkcí, na které jsou zvyklí uživatelé populárního Steamu od Valve. Zmínit můžeme cloud úložiště, uživatelské profily, uživatelské recenze, fórum, modifikace, skupiny, výměnu předmětů, možnost sdílení účtu, streamování, focení a následné sdílení screenshotů nebo seznam přání. V Epicu se dušují, že na vylepšení svého obchodu pracují, ale bude to nějaký čas trvat, což je na jednu stranu pochopitelné.

Tim Sweeney, šéf společnosti Epic Games, slibuje, že v dohledné době budou moci vývojáři zapnout u svých her uživatelské recenze. Ovšem tato možnost bude volitelná. Každé studio/vydavatel se rozhodne, zda chce mít u své hry recenze. Tím chce Epic zabránit bombardování negativních hodnocení jako se tomu děje na Steamu po oznámení nějaké horší zprávy. Za mě uvedu nedávný příklad: oznámení, že Metro Exodus bude výhradně na Epic Games Store se začaly objevovat negativní recenze u starších dílů Metra, ale ty si takové hodnocení vůbec nezaslouží.

Systém má být založen na řešení z Unreal Engine Marketplace. To indikuje systém složený z hvězdiček (jedna až pět) a komentáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama