Epic pořád přemítá o obsahu bety Gearsů 3
Bulletstorm Novinka Epic pořád přemítá o obsahu bety Gearsů 3

Epic pořád přemítá o obsahu bety Gearsů 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Prezident společnosti Mike Capps se svěřil Techlandu, že tým stále debatuje o tom, co zahrnout do uzavřené multiplayerové bety třetího dílu Gears of War.

Reklama

„Víme, že budou přístupové kódy k betě hodně vyhledávané, aby se nejvěrnější fanoušci podívali pod pokličku hry. Beta startuje na jaře a popravdě stále přemítáme, co přesně do bety chceme zahrnout, aby fanoušci chtěli být u poutě Marcuse a týmu od samého začátku,“ řekl Capps.

Dodal také, že nápad zahrnout betu k předobjednávce xboxové verze Bulletstormu přišel z inspirace betou Halo 3, která byla ve své době přibalena k prvnímu dílu Crackdown. „Myslím, že Crackdown byl skvělým příkladem. Hra byla využita na protlačení bety do širého podvědomí hráčů, ale stejně tak beta pomohla k lepším prodejům Crackdownu.“

„Hráčům Halo byla představena nová herní značka, kterou dříve neznali. Crackdown byla výborná hra. Ani já bych o ní možná nezakopl, nebýt bety Halo 3. Podobným způsobem chceme představit Bulletstorm fanouškům Gearsů.“

Uzavřená beta Gears of War 3 by měla startovat někdy na jaře předtím, než dorazí samotná hra ke konci roku. Bulletstormu se naštěstí dočkáme mnohem dříve, a to už 25.února na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama