Escape from Tarkov
Blogy čtenářů Článek Escape from Tarkov

Escape from Tarkov

Dread

Dread

1

Ani článek, ani dojmy ze hry. Jen pár screenshotů a časem možná i menší povídaní o zážitcích z této ruské survival akce, jež má sakra dobrý potenciál.…

Reklama

Ani článek, ani dojmy ze hry. Jen pár screenshotů a časem možná i menší povídaní o zážitcích z této ruské survival akce, jež má sakra dobrý potenciál. DayZ bez zombieků, s krásným level desingnem, líbivou grafikou a mnoha dalšími vychytávkami o nichž si mohou jiné survival hry nechat jen zdát.

 

EFT je takový hardcore, už jen protože vám třeba prohledávání skříňky s 5 šuplíky zabere dobrých 6 minut, nemluvě o kompletním prohledání oběti, jež jste sestřelili a chystáte se ji obrat o všechno co se do vás vejde. Hra má absenci kamery ze třetí osoby, za což jsem opravdu velmi rád. Ze hry tak automaticky odpadává "podvádění" toho směru, že si jiný hráč šikovně natočí kameru a vidí co je za zdí :)

Než se vůbec pustíte do svého prvního zkoumání dostupných lokací, mějte na paměti, že máte omezený rozpočet co se herní měny týká ( vybavení se, kromě lootu a obírání mrtvol, dá zakoupit u překupníků. Momentálně jsou ve hře 4 a každný z nich nabízí jiné věci - např nejmenovaný překupník nabízí vybavení jako třeba noční vidění, tlumiče a další modifikace zbraní + vykupuje různé artefakty, které můžete v lokacích najít - je to zdlouhavější ale pořád dobrý způsob vydělávání. U dalšího můžete nakoupit vesty, kukly, batohy atp, třetí nabízí zbraně a jejich modifikace. Ten čtvrtý je víceméně stejný jako předešlí tři. Na dostupnost zboží se však spoléhat nemůžete - nevím zda jsou obchodníci stejní pro všechny online hráče, ale leccos by to vysvětlovalo.

 

 

 

... zde pokračujte v psaní ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama