Escape from Tarkov bude v češtině
Escape from Tarkov Novinka Escape from Tarkov bude v češtině

Escape from Tarkov bude v češtině

Michal Burian

Michal Burian

17

Na konec letošního roku je naplánována veřejná beta.

Reklama

Ruská společnost Battlestate Games oznamuje, že do Escape from Tarkov, realistické militantní hry, která je hybridním spojením žánrů MMO a FPS, byla uvedena nová aktualizace 0.4. Tyto změny přinášejí do hry více než 70 nových předmětů, řadu vylepšení mechanismů a výrazně zlepšují optimalizaci hry. Battlestate Games také informuje o nadcházejících otevřených beta testech a o rozšíření Escape from Tarkov o více jak 10 nových jazyků včetně češtiny.

Několik novinek

Aktualizace 0.4 rozšiřuje dostupné vybavení o více jak 70 nových předmětů. Mezi nimi najdeme např. odstřelovací pušku DVL10 M1 s tlumičem nebo útočnou pušku AKM spolu se dvěma civilními verzemi - VPO-209 i VPO-136. Hráči obdrží celkový přístup k celé řadě gest a hlasových povelů, stejně tak jim budou zpřístupněny nové druhy střeliva, nové oděvy nebo příslušenství k zbrojní výbavě. Současně byly výrazně rozšířeny možnosti úpravy zbraní založených na systému Kalašnikova. Novinkou v Escape from Tarkov je způsob střílení „na slepo” z úkrytu.

Změny

Nová verze hry zlepšuje pokročilé zaměřování, efekty explozí granátů a mechanismy pro zranění nebo hojení ran. Umělá Inteligence se taky dočkala svých oprav. Byly opraveny problémy s viditelností objektů skrz husté rostliny a virtuálním protihráčům byly vylepšeny smysly zraku a sluchu. Umělá Inteligence bude nyní také reagovat na hozené granáty a prolétající rakety. Stejně tak důležité změny byly udělány při optimalizaci obzvlášť pokud jde o využití paměti RAM. Aktualizace 0.4 umožňuje plynulou hru nejen na výkonnějších, ale i na slabších strojích. Escape from Tarkov se dočkalo také řady jiných menších úprav. Navíc nová verze EfT zvětšuje obsah balíčků předčasného přístupu při předpremiérových objednávkách.

Další plány

Současně s uvedením aktualizace 0.4, studio Battlestate Games ohlásilo další plány spojené s Escape from Tarkov. Otevřené beta testy hry budou zahájeny koncem roku 2017. Do té doby EfT obdrží další aktualizace, které budou zaměřeny na přidání pokročilé mechaniky a zlepšení grafiky a síťového kódu. Nebudou chybět ani nové mapy a zbraně. Vývojáři dále plánují uvedení 10 nových jazykových verzí, např. verze v češtině, polštině, francouzštině, španělštině, portugalštině nebo japonštině.

Přečtěte si naše dojmy z hraní Escape from Tarkov.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama