Ex-tvůrci Far Cry 4, Batman: Arkham a Deus Ex pracují na novém projektu
Novinka Ex-tvůrci Far Cry 4, Batman: Arkham a Deus Ex pracují na novém projektu

Ex-tvůrci Far Cry 4, Batman: Arkham a Deus Ex pracují na novém projektu

Michal Burian

Michal Burian

Jejich novinku vydá společnost 505 Games.

Reklama

Veteráni herního průmyslu chtějí v budoucnu ohromit hráče svým novým projektem. Alex Hutchinson, Yassine Riahi a Reid Schneider společně před časem založili Typhoon Studios a dnes oznamují, že našli partnera. O jejich první hru se postará společnost 505 Games, která má v tomhle velké zkušenosti. Zaštiťuje Remedy Entertainment (Control), Lab Zero Games (Indivisible), Otherside Entertainment (Underworld Ascendant) a Koji Igarashi (Bloodstained). Důležité je, že všem těmto týmům nechává tvůrčí svobodu a kontrolu.

O novém titulu kanadských Typhoon Studios víme jen několik základních věcí. Půjde o multiplatformní hru, jež vzniká za pomoci technologie Unreal Engine 4. Má odrážet ducha zkušených vývojářů.

Na čem tahle trojice v minulosti pracovala? Alex Hutchinson byl naposledy kreativním ředitelem v Ubisoftu Montreal, kde vedl vývoj Far Cry 4 a her ze série Assassin’s Creed. Předtím měl prsty ve Spore, The Sims 2 a Army of Two: The 40th Day. Yassine Riahi byl zapojen do vývoje série Batman: Arkham v týmech Rocksteady a WB Games Montreal, zatímco Reid Schneider založil WB Games Montreal a byl producentem Batman: Arkham Origins a Batman: Arkham Knight.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama