Exkluzivita vypršela, Dead Rising 4 vyjde na Steamu
Dead Rising 4 Novinka Exkluzivita vypršela, Dead Rising 4 vyjde na Steamu

Exkluzivita vypršela, Dead Rising 4 vyjde na Steamu

Michal Burian

Michal Burian

19

Už nebudete potřebovat Windows 10, zahrajete si i se starším operačním systémem.

Reklama

Třikrát hurá, vypršela devadesátidenní exkluzivita Microsoftu na Windows 10 verzi zombie rubačky Dead Rising 4. Capcom bude moci 14. března letošního roku na Steamu vydat PC verzi Dead Rising 4, kterou si zahrajete i se starším operačním systémem. V současné době je hra pouze na Windows Store a vyžaduje Windows 10.

Dead Rising 4 se bude prodávat na Steamu za 59,99 euro. Součástí předobjednávkových bonusů bude zbraň “X-Fists Exo Suit”.

Popis hry: „Fotoreportér Frank West se vrací zpět po 16 letech od událostí v Dead Rising. Jakožto obyčejný člověk, který se ocitne v neobyčejných situacích, se snaží odhalit pravdu o vládním spiknutí odpovědném za šířící se nákazu. Po tomtéž důkazu však dychtí i tajná vojenská skupina, student s neznámými úmysly a dokonce i nová rasa chytřejších zombií. Frank musí přijít pravdě na kloub jako první... i za tu nejvyšší cenu.“

Více o Dead Rising 4 v naší recenzi.

Minimální požadavky

Procesor: Intel i5-2400 nebo AMD FX 6300 Operační paměť: 6 GB RAM Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 760 nebo AMD Radeon HD 7850 (2GB)

Doporučené požadavky

Procesor: Intel i7-3770 nebo AMD FX 8350 Operační paměť: 8 GB RAM Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon R9 290 (4GB)

Neměnné požadavky

OS: Neuvedeno Místo na disku: 50 GB DirectX: Verze 11 Ovládání: Klávesnice + myš, případně gamepad

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama