F1 2011 dorazí již v září, potvrzeny i  handheld verze
F1 2011 Novinka F1 2011 dorazí již v září, potvrzeny i handheld verze

F1 2011 dorazí již v září, potvrzeny i handheld verze

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

Codemasters přesně dle slibů oficiálně odhalují nástupce skvělých závodů formulí F1 2010, jež si budeme moci zahrát už v září, a to v mnoha verzích.

Reklama

Kromě základních platforem - PC, PS3 a Xbox360 - by se závody měly objevit také na handheldech NGP a Nintendo 3DS. Tři základní platformy budou obšťastněny 23.září letošního roku v Evropě a 20.září v USA. Datum obou handheldových verzí ještě nebylo potvrzeno.

F1 2011 by mělo přinést značné technické i hratelnostní vylepšení oproti předchůdci, a to jak na trati, tak mimo ni. Bohatě rozšířen bude hlavně kooperativní a kompetitivní multiplayer. Stejně jako minulý ročník bude i F1 2011 obsahovat všechny jezdce, včetně Sebastiana Vettela, a všechny tratě včetně Nurburgring pro letošní German Grand Prix či nově přidaný Indian Grand Prix.

Vývojáři také vyzývají fanoušky na pořádnou smršť otázek, jež mohou pokládat na YouTube. Nejlepší vybraní pak mohou dorazit do studia a osahat si hru na vlastní kůži. Ven se dostal i první obal na hru, prozatím pouze pro Xbox360 verzi. Více informací se snad dozvíme co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama