F1 2013 nakonec v říjnu
F1 2013 Novinka F1 2013 nakonec v říjnu

F1 2013 nakonec v říjnu

Michal Burian

Michal Burian

6

Na PC, PS3 a Xboxu 360 si budete moci zahrát nový ročník Formule 1 před zahájením GP Jižní Koreje na okruhu Yeongam.

Reklama

Codemasters dnes ráno prozradili, že jejich nadcházející licencované závody F1 2013 vyjdou 4. října letošního roku, tedy těsně před letošní Grand Prix v Jižní Koreji.

F1 2013 poprvé v historii nabídne kromě všech týmů a jezdců aktuální sezóny i historický obsah. Hra bude rozdělena do dvou edic. Standardní verze se pochlubí obsahem inspirovaným závody Grand Prix z roku 1980. Těšit se můžete na komentátorskou legendu Murraye Walkera, pět historických monopostů týmů Williams, Lotus a Ferrari, stejně tak na ikonické jezdce jako Nigel Mansell, Emerson Fittipaldi a Mario Andrett. Mezi klasickými okruhy nebude chybět Jerez a Brands Hatch.

Oproti tomu 'Classic Edition', která bude o něco dražší (o ceně stále vydavatel nerozhodl), nabídne svým majitelům navíc obsah z roku 1990, kde se objeví tratě Imola a Estoril společně se šesti dobovými vozy od Ferrari a Williamsu, které budou řídit Alain Prost, Jacques Villeneuve a Eddie Irvine.

V novém režimu s historickými vozy si budete moci vytvořit vlastní šampionát, který bude hratelný v time trial, split-screenu i on-line multiplayeru. Rozšíření se dočká i test mladých jezdců (Young Driver’s Test), jenž se odehrává na okruhu Yas Marina v Abu Dhabi, stejně tak bude ve hře integrovaná komunitní funkce RaceNet.

Dva packy, které jsou obsaženy v F1 2013: CLASSIC EDITION budou dostupné také jako DLC pro hráče F1 2013 krátce po vydání samotné hry.

Závody F1 by měly příští rok zavítat i na next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama