F1 2015 nebude mít klasickou kariéru
F1 2015 Novinka F1 2015 nebude mít klasickou kariéru

F1 2015 nebude mít klasickou kariéru

Michal Burian

Michal Burian

16

Codemasters neplánují kariéru přidat ani formou dodatečné aktualizace. Kariéra bude až v F1 2016.

Reklama

Zítra po celém světě oficiálně vychází licencované závody F1 2015 od Codemasters ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jde o první závody s monoposty Formule 1, které si zahrajeme na konzolích nové generace. Ovšem bez možnosti projít si klasickou kariérou, která byla v předešlém díle. Vývojáři dokonce neplánují kariéru přidat ani formou dodatečné aktualizace.

V F1 2015 tak hráči nebudou mít možnost projít si kariérou a vypracovat se z neznámého jezdce až do pozice jedničky královny motorsportu. K dispozici bude pouze možnost závodit s oficiálními jezdci, kteří usedli do monopostu v sezónách 2014 a 2015.

Codemasters doufají, že kariéru bude opět obsahovat F1 2016. Prý mají zajímavé nápady, které by rádi do hry přidali, stejně tak by se rádi vrátili k historickým událostem.

Hra F1 2015 bude zaměřena na aktuální sezónu s pravidelnými aktualizacemi. Jako bonus bude součástí i kompletní sezóna 2014.

Je otázkou, co přesně vyjádření Codemasters znamená. Jisté je, že ve hře nebude kariéra, kdy bychom mohli hrát sami za sebe. Místo toho v F1 2015 bude sezóna, které se budeme moci zúčastnit v kůži oficiálního pilota sezóny 2014 a 2015. Proč se k tomu Codies rozhodli, zatím není jisté. Nejspíš to má ale souvislost s tím, že letos poprvé budou vidět i obličeje závodních pilotů. Tím pádem buď vývojáři nechtěli modelovat obličeje pro vámi vytvořeného jezdce, nebo narazili na problémy s licencí u FIA.

F1 2015 koupíte v našem obchodě GameExpres.cz a GameExpres.sk, kde vám zdarma k objednávce přidáme přívěšek na klíče ve tvaru formule.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama