F1 23 zřejmě přinese návrat příběhového režimu
F1 2021 Novinka F1 23 zřejmě přinese návrat příběhového režimu

F1 23 zřejmě přinese návrat příběhového režimu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

S největší pravděpodobností známe také přesné datum vydání.

Reklama

Od oficiálního odhalení závodů F1 23 nás zřejmě dělí nanejvýš několik málo dnů. V poslední době o hře unikají různé informace, které kromě blížícího se představení zmiňují také datum vydání. Už tradiční leaker s přezdívkou billbil-kun nově prozradil, že dle jeho informací hra vyjde 16. června. Majitelům dražší Champions edice se má titul zpřístupnit již 13. června.

Další zatím stále neoficiální informace se k nám dostávají prostřednictvím Toma Hendersona a jeho magazínu Insider Gaming. Ten tvrdí, že F1 23 přinese po roční přestávce návrat příběhového režimu Braking Point. Po vzoru loňského dílu mají být i v novém ročníku k dispozici supersporty.

Ze zmíněných novinek stojí za pozornost přepracovaný systém vylepšování vozů a součástek, který bude závislý na získávání takzvaných technických bodů. Určitých inovací se zřejmě dočká také systém správy týmu, ve kterém bude větší prostor věnován sponzorům nebo strategiím. Změny máme očekávat rovněž v multiplayeru, jež mají spadat pod režim F1 World.

Mezi další novinky by se měl zařadit nový systém licencí, který bude hráče odměňovat za čistou jízdu nebo hraní s menším množstvím asistentů. Dílčí úpravy se dle informací magazínu dále dotknou vizuálních úprav monopostů, HUDu nebo celkové prezentace. F1 23 by mělo zamířit na PC i konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama